Opleidingen
voor ondernemers en managers

 

Samen met collega’s aan de slag

Beter samenwerken en elkaar motiveren

Als ondernemer, leidinggevende of HR-manager wil je samen met collega’s doelen bereiken. De kans dat dit lukt, is groter als je elkaars positieve karaktereigenschappen benut. En zeker als je gewenst gedrag niet alleen bespreekt, maar ook oefent. Onze opleidingen, die we ook incompany geven, helpen je.

Neem contact op
 
 
 

Persoonlijk Leiderschap

In één dag krijg je inzicht in jouw karakterstijlen, zodat je stappen kunt zetten in je ontwikkeling. Je leert een persoonlijke analyse opstellen, hoe je kwaliteiten inzet en valkuilen beheerst, én je gaat leiderschap tonen vanuit je natuurlijke karakter.

Meer informatie over
Persoonlijk Leiderschap

Motiveren op karakter

We leren je om de karakterstijlentest en de iWAM-scan (Inventory for Work Attitude & Motivation) zelf uit te voeren en een rapport op te stellen. Op basis van de resultaten kun je vervolgens koers bepalen richting de bedrijfsambities. En de zeven karakterstijlen? Die hebben hierna geen geheimen meer voor je.

Meer informatie over
Motiveren op karakter

Interactie op karakter

Tijdens deze opleiding ontdek je alles over je manier van communiceren en over de invloed daarvan op verschillende type ontvangers. Zo komt je boodschap bij het regelaar-karakter heel anders over dan bij het analyticus-karakter. Met de juiste handvatten krijg je het team mee en kunnen jullie beter samenwerken.

Meer informatie over
Interactie op karakter