Coaching
voor ondernemers en managers

 

Je boekt gerichte vooruitgang

Aan de slag met je kwaliteiten

Ondernemers en managers hebben vaak hetzelfde doel: het maximale uit medewerkers halen, zodat ze bijdragen aan de bedrijfsambities. Maar wil je hen dezelfde kant op laten bewegen, moet je eerst het maximale uit jezelf halen én jezelf goed leren kennen. Want dan weet je: wat je kwaliteiten zijn, hoe je die inzet én hoe andere karakters daarop reageren.

Neem contact op
 
 
 

Gesprekken en trainingssessies

We starten met een karakterstijlentest, waarmee we je karakterprofiel bepalen. Op basis van je doelstellingen, stippelt onze karaktercoach vervolgens een traject van ongeveer vier maanden uit.

Belangrijk onderdeel van het programma: de sessies met onze personal trainer. Met bewegingsvormen en oefeningen versterk je samen jouw kwaliteiten, en leer je valkuilen herkennen en daarmee omgaan. Voor gerichte vooruitgang wisselen coachingsgesprekken en trainingssessies elkaar af.

Op naar resultaat met het team

Als je weet welke kwaliteiten je wanneer kunt inzetten, levert dat rust en overzicht op. En als het gedrag natuurlijk overkomt, bereik je er ook nog eens het beoogde resultaat mee. Zoals het team meekrijgen in jouw richting. Bijkomend voordeel: collega’s werken prettiger en presteren beter. En dát vergroot hun duurzame inzetbaarheid.

Valkuilen en teamcoaching

Wil je beter grenzen stellen? Kwaliteit voor kwantiteit kiezen in een drukke agenda? Of op de juiste momenten doorzetten? We werken uiteraard ook aan je valkuilen. Die herkennen en erkennen, waarna we je leren om mee om te gaan: je omzeilt ze of zet juist een kwaliteit in. Daarnaast is het mogelijk om een coachingstraject voor jou én collega’s in te richten.