Bewegen op karakter

Een interactieve cursus met ondersteunende online training voor personal trainers, fysiotherapeuten en leefstijl coaches die graag met praktische en direct toepasbare tools werken.

Als fysiotherapeut, personal trainer, fitness instructeur en leefstijlcoach ben je op zoek naar innovatieve manier van coaching gecombineerd wordt met fysieke training.  In elk geval naar nieuwe mogelijkheden voor jezelf en je cliënten die voor blijvende veranderingen zorgen!

Wil je je trainees laten stoppen met denken in beperkingen maar ze juist in beweging laten komen? Verliezen ze het overzicht op hun omgeving? Hebben ze behoefte om een keer met een professionele trainer te sparren die ze begrijpen?

Dan kun jij ze letterlijk in beweging zetten door:

  • Juiste oefeningen en bewegingen in te zetten bij elk passend karakter
  • Je kunt concrete ondersteuning geven middels oefeningen en adviezen rondom vitaliteit.
  • Trainees begeleiden tijdens een traject naar vitaliteit in de breedste zin van het woord.

Daarnaast wil je zelf eens kritisch van een afstand kijken hoe je er zelf nu echt voorstaat. Wie ben ik als professionele trainer?

Wil je zelf meer verbinding en sparren met andere trainers en therapeuten, geef je dan vandaag nog op voor deze cursus.

Door brutaal eerlijk naar jezelf te kijken:

  • Haal je beste uit jezelf en je trainee.
  • Geef ze weer geloof in de toekomst.
  • Ga je echt persoonlijk leiderschap tonen als trainer!

Aanmelden training
voor € 1495,00 ex btw.

Data training
Voorjaar
Lesdag 1: 6 maart 2023
Lesdag 2: 13 maart 2023
Lesdag 3: 3 april 2023
Lesdag 4: 11 april 2023

Najaar
Lesdag 1: 11 sept 2023
Lesdag 2: 18 sept 2023
Lesdag 3: 9 okt 2023
Lesdag 4: 16 okt 2023

Wat kun je verwachten

In deze training ‘Bewegen op karakter’ maak je tijdens de live dagen kennis met de praktische kant van het inzicht in je eigen karakterstijlen en die van je trainee.

Karakterstijlen zijn niet ingewikkeld, ze zijn juist een handige handleiding om direct in beweging te komen. Wanneer je even vast zit, zet dan een van de tips en tools in uit deze training.

Na de live dagen ontvang je daarom een gratis online training die zeker geschikt is als naslagwerk en een verdieping in de lesstof. In deze online training vindt je veel praktische oefeningen en  aanwijzingen waar je meteen mee kunt werken. Daarnaast vindt je hier de toetsten en examen opdrachten om alle stof zo goed mogelijk toe te kunnen passen.

Als basis voor de live dagen en de online training maken we gebruik van een karakterscan en focussen we ons vooral op je hoofdkarakter en je zijvleugels. Jij bent het begin waar alles start. Wanneer je dit goed onder de knie hebt ga je verder op onderzoek uit. Een mooi vervolg hierop is de volwassen karakterscan of een team scan.
Dit betekent dat er werk aan de winkel is voor jou. Daarom hebben wij onze online training zo gemaakt dat je deze na de live dagen in je eigen tempo kunt volgen.

Om je goed voor te bereiden krijg je van ons na je aanmelding het gratis groeiboek met veel inspiratie om te downloaden. Het zet je aan het denken en daardoor kom je al in beweging.

Aanmelden training
voor €1495,- Excl. BTW

Data training

Voorjaar
Lesdag 1: 6 maart 2023
Lesdag 2: 13 maart 2023
Lesdag 3: 3 april 2023
Lesdag 4: 11 april 2023

Najaar
Lesdag 1: 11 september 2023
Lesdag 2: 18 september 2023
Lesdag 3: 9 oktober 2023
Lesdag 4: 16 oktober 2023

Ben jij bereid om echt in je eigen spiegel te kijken? En om brutaal eerlijk je trainee in zijn spiegel te laten kijken? Meld je dan snel aan voor de training. En ontvang van ons gratis de volgende extra’s na je aanmelding;

  • karakterscan
  • online training
  • verrassingspakket

Jouw persoonlijk begeleider:
Mireille Claessens

Ik ontvang graag eerst meer informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.