Opleidingen
Voor coaches

 

Leer lichaamsgericht ondersteunen

Sneller naar nieuwe gedragspatronen

Als coach probeer je gedragspatronen te veranderen. Doe je dat met bewegingsvormen en oefeningen? Dan gaat die verandering sneller, want daarmee ervaart je cliënt hoe het is om anders te handelen. En dat onthoudt hij beter dan welke woorden ook. Daarnaast is het belangrijk dat je manier van coachen aansluit bij iemands karakter.

Neem contact op
 
 
 

Persoonlijk Leiderschap

In één dag krijg je inzicht in jouw karakterstijlen, zodat je stappen kunt zetten in je ontwikkeling als coach. Je leert een persoonlijke analyse opstellen, hoe je kwaliteiten inzet en valkuilen beheerst, én je gaat leiderschap tonen vanuit je natuurlijke karakter.

Meer informatie over
Persoonlijk Leiderschap

Bewegen op karakter

Je leert in vier dagen alles over de zeven karakterstijlen en hoe je deze koppelt aan gedragspatronen van een cliënt. Zijn de persoonskenmerken die van invloed zijn duidelijk? Dan kun je gerichte bewegingsvormen toepassen, zodat je cliënt ontdekt hoe hij kwaliteiten kan benutten en valkuilen kan reguleren.

Na afloop kun je fysieke interventies toepassen als aanvulling op je mentale skills. Volgens ons een must, want lichaam en geest zijn altijd met elkaar verbonden.

Meer informatie over
Bewegen op karakter

Interactie op karakter

Tijdens deze opleiding ontdek je alles over je manier van communiceren en over de invloed daarvan op verschillende type ontvangers. Zo komt je boodschap bij het analyticus-karakter heel anders over dan bij het redder-karakter. Na de opleiding weet je precies hoe je aan moet sluiten bij de karakterstijl van een cliënt én heb je de tools om goed te communiceren.

Meer informatie over
Interactie op karakter

Motiveren op karakter

Begeleid je als coach bedrijven? Dan leren we je om de karakterstijlentest en de iWAM-scan (Inventory for Work Attitude & Motivation) uit te voeren en een rapport op te stellen. De resultaten daarvan helpen je koers bepalen tijdens het coachingstraject.

Meer informatie over
Motiveren op karakter