We zitten in de lift! Ga je mee?

Echt waar, we zitten in de lift. In OndernemersLift+, om precies te zijn. Tijdens de kick-off van Incubator Maakstad Oss mochten we één van de acht stoelen van OndernemersLift+ in ontvangst nemen. Dat betekent een jaar lang samen met andere start-ups en scale-ups onze activiteiten verbreden, uitbreiden en opschalen. Dat biedt kansen, ook voor jou!

Incubator Maakstad Oss faciliteert startende en groeiende ondernemers bij het realiseren van hun ambities. Een geweldig initiatief, waarvoor nog twee plekken beschikbaar zijn… Check de website!

Tijdens de kick-off in Dome-X hebben we ons voorgesteld met een pitch. Stiekem nog best lastig, want we hebben zóveel te vertellen… Daarom hebben we ervoor gekozen om onze innovatieve vitaliteitsprogramma’s (Kerngezond bedrijf, Ondernemen zonder stress en Business Vitaliteitscoach!) in zes sterke zinnen te presenteren. Dit zijn ze:

  • De KarakterFaculteit werkt met daadkrachtige ondernemers die een kerngezond bedrijf willen neerzetten met gemotiveerde medewerkers.
  • Dit doen we met scans, coaching en beweging, wat een wendbare, flexibele en goed communicerende bedrijfscultuur oplevert.
  • Het levert minder ziekteverzuim op, een hogere productiviteit, meer betrokkenheid en eigen verantwoordelijkheid van medewerkers, en zelfsturende teams.
  • Wij geloven dat de wisselwerking tussen mentaal en fysiek welbevinden een grote rol speelt in een organisatie.
  • Daarom starten we met een gedegen analyse, die we implementeren met een groeiplan waarin we medewerkers opleiden om het vitaliteitstraject duurzaam te waarborgen.
  • Dit betekent dat iedereen in een organisatie vitaler, positiever en duurzamer inzetbaar is, voor nu en in de toekomst.

Ondernemers helpen

We hebben intussen al heel wat succesvolle ervaringen opgebouwd met organisaties. Tegelijk is er op het gebied van duurzame inzetbaarheid nog veel te ontwikkelen! Dat is de reden dat we een opleidingsprogramma voor Business Vitaliteitscoaches hebben ontwikkeld. Op die manier kunnen we zoveel mogelijk ondernemers en organisaties helpen om zo snel mogelijk vitaal en duurzaam te worden. Zodat hun medewerkers gezond zijn en met veel plezier werken in een prettige sfeer.

Beste coach, ga je met ons mee?

Ben je coach met een eigen praktijk, ondernemer, HR-manager of personal trainer? Wil je graag een professional worden op het gebied van Business Vitaliteit? Ben je geïnteresseerd in het gedrag en het karakter van mens en organisatie? Meld je dan aan voor een intake!

Maar wacht niet te lang. De opleiding start al op 14 april en er zijn nog maar drie plekken beschikbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *