Training ‘Motiveren op karakter’

Een volledig training met drie live dagen, drie keer een Q&A meeting en 6 maanden online training voor ondernemers, directeuren en managers die graag met praktische en direct toepasbare tools werken.

Ben je als ondernemer, directeur of (HR-)manager op zoek naar tools om jezelf en anderen te motiveren? En naar nieuwe mogelijkheden je team te stimuleren; positief samenwerken?

In deze training ‘motiveren op karakter’ maak je kennis met de praktische kant van het inzicht in je karakterstijlen en die van andere. Karakterstijlen zijn niet ingewikkeld, ze zijn juist een handige handleiding om direct in beweging te komen. Wanneer je even vast zit en niet meer weet hoe je jezelf of andere kunt motiveren om in beweging te komen, zet dan een van de tips en tools in uit deze live en online training.

Wil je meer verbinding en sparren met andere ondernemers maak dan een profiel aan en zoek een buddy op.

Door brutaal eerlijk naar jezelf te kijken:

  • Haal je het beste uit jezelf en andere naar boven.
  • Geloof je weer in samenwerken naar de toekomst.
  • Ga je in deze roerige tijd ieder zijn eigen verantwoordelijkheid geven!

Aanmelden training
voor €1495,- Excl. BTW

Data training
14 november 2022 (dag 1)
15 november 2022 (dag 2)
12 december 2022 (dag 3)
13 december 2022 (dag 4)

Wat kun je verwachten

In deze roerig tijd heb je niet altijd meer de energie om ander mee te nemen in je toekomst plan. De toekomst is namelijk onzeker en voelt vaak onrustig. Neem af en toe de tijd voor jezelf om je op te laden. Het is zo belangrijk om in balans te blijven, je energie hoog te houden en focus te blijven houden op dat wat nu echt nodig is.

Deze hybride live en online training is zeker geschikt voor ondernemers, leidinggevende, directeuren en managers die graag met praktische en direct toepasbare tools werken om zich zelf en ander te motiveren.

Motiveren op karakter in deze tijd vraagt om aanpassing van jou als ondernemer! Je hebt je medewerkers hard nodig om door te gaan. Je vraagt je steeds af hoe je de verbinding met en tussen je medewerkers optimaal kunt houden nu ze al lang thuiswerken of onder druk werken.
Dit betekent dat er werk aan de winkel is voor jou. Daarom hebben wij een gecombineerde live en online training gemaakt. Zo zijn er:
  • 3 vaste dagen waarop je een live training volgt,
  • heb je een buddy waarmee je samenwerkt,
  • zijn er twee Q&A meetings waarin je al je vragen kunt stellen,
  • en kun je in jezelf gekozen tijd deze uitdagende en inspirerende oefeningen in je eigen tempo kunt volgen.

Voor meer inhoudelijke informatie klik hier 

Om je goed voor te bereiden krijg je na je aanmelding van ons alvast het gratis groeiboek met veel inspiratie downloaden. Het zet je aan het denken en daardoor kom je al in beweging.

Aanmelden training
voor €1495,- Excl. BTW

Data training
14 november 2022 (dag 1)
15 november 2022 (dag 2)
12 december 2022 (dag 3)
13 december 2022 (dag 4)

Ben jij bereid om jouw passie volledig te gaan volgen? Start dan direct met de 6 maanden live en online training. Al je voorbereidend huiswerk geeft al veel inzicht.

Jouw persoonlijk begeleider:
Angelique van Ravensteijn

Ik ontvang graag eerst meer informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.