Training ‘Persoonlijke Ontwikkeling op Karakter’

Een interactieve live dag met ondersteunende online training voor ondernemers, directeuren, leidinggevende en (HR-)managers die graag met praktische en direct toepasbare tools werken.

Als ondernemer, directeur of (HR-)manager ben je op zoek naar je persoonlijk leiderschap. En naar nieuwe mogelijkheden voor jezelf; je persoonlijke ontwikkeling?

Wil je stoppen met denken in beperkingen maar juist in beweging komen? Zie je niet meer goed wat er om je heen gebeurt? Is je blik vooral op je bedrijf en medewerkers gericht? Heb je behoefte om een keer te sparren met andere ondernemers die je begrijpen?
Daarnaast wil je eens kritisch van een afstand kijken hoe je er zelf nu echt voorstaat. Eigenlijk zoek je een soort van bevestiging!

Wil je meer verbinding en sparren met andere ondernemers maak dan een profiel aan en zoek een buddy op.

Door brutaal eerlijk naar jezelf te kijken:

  • Haal je het beste uit jezelf.
  • Geloof je weer in de toekomst.
  • Ga je echt persoonlijk leiderschap tonen!

Aanmelden training
voor €300,00,- Excl. BTW

Data training
27 feb 2023
24 april 2023
5 juni 2023
28 sept 2023
23 okt 2023
4 dec 2023

Wat kun je verwachten

In deze training ‘Persoonlijke Ontwikkeling’ maak je tijdens de live dag kennis met de praktische kant van het inzicht in je karakterstijlen. Karakterstijlen zijn niet ingewikkeld, ze zijn juist een handige handleiding om direct in beweging te komen. Wanneer je even vast zit, zet dan een van de tips en tools in uit deze training.

Na de live dag ontvang je een gratis online training die zeker geschikt is voor ondernemers, leidinggevende, directeuren en managers. In de online training vindt je veel praktische oefeningen en  aanwijzingen waar je meteen mee kunt werken.

Als basis van de live dag en de online training maken we gebruik van een karakterscan en focussen we ons vooral op je hoofdkarakter. Dit is het begin waar alles start. Wanneer je dit goed onder de knie hebt ga je verder op onderzoek uit. Een mooi vervolg hierop is de volwassen karakterscan of een team scan.
Dit betekent dat er werk aan de winkel is voor jou. Daarom hebben wij een online training gemaakt die je na de live dag kunt volgen in je eigen tempo.

Om je goed voor te bereiden kun je hier alvast het gratis groeiboek met veel inspiratie downloaden. Het zet je aan het denken en daardoor kom je al in beweging.

Aanmelden training
voor €300,00,- Excl. BTW

Data training
27 feb 2023
24 april 2023
5 juni 2023
28 sept 2023
23 okt 2023
4 dec 2023

Ben jij bereid om echt in je eigen spiegel te kijken? Meld je dan snel aan voor de live dag. En ontvang van ons gratis de volgende extra’s na je aanmelding;

  • basis karakterscan
  • online training
  • verrassingspakket

Jouw persoonlijk begeleider:
Mireille Claessens

Ik ontvang graag eerst meer informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.