Online training ‘Focus op karakter’

Een volledig online training voor ondernemers, directeuren en managers die graag met praktische en direct toepasbare tools werken.

Ben je als ondernemer, directeur of (HR-)manager op zoek naar je eigen karakterstijlen? En naar nieuwe mogelijkheden voor jezelf; je persoonlijk leiderschap?

In deze online training ‘Ondernemen in Coronatijd’ maak je kennis met de praktische kant van het inzicht in je karakterstijlen. Karakterstijlen zijn niet ingewikkeld, ze zijn juist een handige handleiding om direct in beweging te komen. Wanneer je even vast zit, zet dan een van de tips en tools in uit deze online training.

Wil je meer verbinding en sparren met andere ondernemers maak dan een profiel aan en zoek een buddy op.

Door brutaal eerlijk naar jezelf te kijken:

  • Haal je het beste uit jezelf naar boven.
  • Geloof je weer in de toekomst.
  • Ga je in deze roerige tijd persoonlijk leiderschap tonen!

Aanmelden training
voor €47,- Excl. BTW

Of ontvang eerst vrijblijvend meer informatie

Wat kun je verwachten

Omdat je het al druk hebt, en dat blijft het voorlopig nog wel, voel je je vaak onrustig. Neem af en toe de tijd voor jezelf. Dit is zo belangrijk om in balans te blijven, je energie hoog te houden en focus te blijven houden op dat wat nu echt nodig is.

Deze volledige online training is zeker geschikt voor ondernemers, leidinggevende, directeuren en managers die graag met praktische en direct toepasbare tools werken.

Ondernemen op karakter in deze tijd vraagt veel van jou als ondernemer! Er wordt van je verwacht dat je per direct kunt: Aanpassen, Innoveren en Wendbaar zijn.
Dit betekent dat er werk aan de winkel is voor jou. Daarom hebben wij een online training gemaakt zodat je in jezelf gekozen tijd deze uitdagende en inspirerende oefening in je eigen tempo kunt volgen.

Om je goed voor te bereiden kun je hier alvast het gratis groeiboek met veel inspiratie downloaden. Het zet je aan het denken en daardoor kom je al in beweging.

Aanmelden training
voor €47,- Excl. BTW

Ben jij bereid om jouw passie volledig te gaan volgen? Start dan snel met de online training.

Jouw persoonlijk begeleider:
Angelique van Ravensteijn

Ik ontvang graag eerst meer informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.