Jaaaa…vandaag is de dag! Nieuwe dag, nieuwe start, nieuw begin!

Vandaag is de intake ronde begonnen van de training “Ondernemen zonder stress”. Deze ronde duurt nog tot 25 januari.
Zelf heb ik mijn intake vanmiddag met Teun Personal trainer van medifit oss, doorgenomen. Alleen al bij deze intake heb ik inzichten gekregen om er voor te kunnen zorgen dat ik mijn doelstellingen die worden afgesproken, gemakkelijker kan bereiken.
Vandaag heb ik ook kennis gemaakt met de andere twee sport-therapeuten die groepslessen zullen verzorgen tijdens de gehele training de aankomende 3 maanden.
Ik heb mijn trainingsmap met huiswerkopdrachten ontvangen die wordt aangeboden door SpringBalance.

Het was voor mij de welbekende lastige stap om te zetten nadat ik een aantal jaren niet meer ben gaan sporten. Het voelt als “een nieuw begin” toen ik de map doorbladerde en zag dat er verschillende soorten dilemma’s besproken gaan worden in de gezamenlijke bijeenkomsten. Er is met mij een planning gemaakt op maat voor PT- trainingen en voor mijn individuele coach sessies. Hierbij is rekening gehouden met mijn werktijden en andere verplichtingen. Dit geeft mij een rustig gevoel. Ik kan mij nu volledig focussen op mijn trainingen en coach sessies zonder mij zorgen te moeten maken of het allemaal wel gaat lukken. Mijn PT-coaches stellen zich erg flexibel op als het om tijd gaat.

Tijdens de intake hebben we alle inschrijf formulieren ingevuld en ondertekend, alle online testen worden aan mij toegestuurd en de volgende keer gaan we mijn 1e fysieke meting afnemen.Ik krijg er steeds meer zin in!

Krijg jij er ook zin in om nog mee te doen? Wil jij weten wat “ondernemen zonder stress” voor jou op kan leveren? Wil jij zowel individueel sporten en gezamenlijk met collega- ondernemers ervaringen delen?
Tijdens dit programma wordt er gewerkt aan je mentale kracht én aan je fysieke gezondheid. Daardoor heb je straks een gezonde focus, sta je vitaler in het leven en ben je daadkrachtiger in het ondernemerschap.

Tot 25 januari kun je inschrijven. Daarna sluit de inschrijving en kun je pas over 3 maanden weer gaan starten.
Training ONDERNEMEN ZONDER STRESS ism Medifit Oss.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *