Inspiratiesessie
Karakter, voor mij nog onbekend terrein

Vanuit de KarakterFaculteit worden we regelmatig gevraagd om lezingen en inspiratiesessies te geven over het karakter van een mens, gekoppeld aan persoonlijke doelen en de vitaliteit. Wij zijn al jaren bezig met het analyseren van karakters. In een karakter zit veel wat je laat zien in je gedrag.  Wee hebben erg veel kennis op dit gebied en geven met veel plezier een inspiratiesessie. Met inhoud én humor.

Voor wie?

De sessies die we aanbieden zijn geschikt voor verschillende bedrijven, organisaties, netwerken en groepen. Het is vooral bedoeld voor organisaties met meer dan 100 medewerkers.

Inspiratiesessie

Tijdens de workshop behandelen we onderwerpen als duurzame inzetbaarheid, vitaliteit, persoonlijke ontwikkeling & teambuilding. We bieden je handvatten zodat je er direct mee aan de slag kunt. Heel praktisch, vol humor en typisch ‘it’s all-in the game’ tips en voorbeelden.

Wat kun je verwachten?

  • Je gaat jezelf herkennen.
  • Boksen, ook voor watjes…
  • Ga je de saboteur in jezelf herkennen?
  • Twee leuke dames die een serieus onderwerp luchtig en helder brengen
  • Veel bruikbare en toepasbare tips.

 

Geef aan wat bij jou past:

Geef aan of onderstaande stellingen op jou van toepassing zijn:

De methode van de KarakterFaculteit, die wij bespreken in de lezing, gaat de komende jaren zeker aan populariteit winnen. Wees er dus snel bij!

Twijfel je of wij de juiste sprekers zijn op jouw event? Vind je het nog een onbekend terrein? Maak dan een afspraak en wij komen naar je toe om uit te leggen wat je van ons kunt verwachten.