Inspiratiesessie: Karakter; nooit geweten dat ik dat heb…

Vanuit de KarakterFaculteit worden we regelmatig gevraagd lezingen en inspiratiesessies te geven over het karakter van een mens, gekoppeld aan persoonlijke doelen en de vitaliteit. Mireille en Angelique zijn al jaren bezig met het analyseren van Karakter en hebben daarmee erg veel kennis op dit gebied. Ze geven met veel plezier een inspiratiesessie met inhoud en humor.

De sessie, die we met KarakterFaculteit aanbieden, is geschikt voor verschillende netwerken, organisaties en groepen. Organisaties die hier vooral baat bij hebben zijn organisaties met meer dan 100 medewerkers. In Karakter zit veel wat je laat zien in je gedrag. Bij KarakterFaculteit hebben we jaren ervaring en en we blijven ons steeds blijven door ontwikkelen in deze materie zien wij karakterstructuren als een spel dat wordt gespeeld. Tijdens de workshop behandelen we onderwerpen als duurzame inzetbaarheid, vitaliteit, persoonlijke ontwikkeling & teambuilding. We bieden je handvatten zodat je er direct mee aan de slag kunt. Heel praktisch, vol humor en typisch “its all-in the game” tips en voorbeelden!

Wat kan je verwachten in de 60 minuten inspiratiesessie:
  • karakter is gedrag; herken jezelf;
  • boksen zorgt voor beweging en is ook voor watjes;
  • herken de saboteur in jouw;
  • 2 leuke dames die een serieus onderwerp luchtig en helder brengen;
  • diverse bruikbare en toepasbare tips;

Geef aan wat bij jou past:

Geef aan of onderstaande stellingen op jou van toepassing zijn:

Stay in touch
De KarakterFaculteit methode die wordt besproken in de lezing gaat de komende jaren winnen aan populariteit. Wees er dus snel bij.
Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen, in onze nieuwsbrieven besteden we regelmatig aandacht aan de inspiratiesessie, maar ook aan andere onderwerpen waar je concreet mee aan de slag kunt.

Twijfel je of wij de juiste sprekers zijn op jouw event? Vindt je het nog een onbekend onderwerp? Maak dan een afspraak en we komen naar je toe om uit te leggen wat je van ons mag verwachten.