Anniek liep vast in haar werk, met een knoop in haar maag ging ze er iedere dag weer naar toe. Vanwege de enorme werkdruk en door het constant ‘moeten’, kon ze haar geluk in het werk niet meer vinden. Ook in haar privésfeer liep ze tegen allerlei obstakels aan. Zelf kwam ze er niet meer uit. Ze werd getipt en zodoende kwam ze met de KarakterFaculteit in aanraking.

Toegankelijk

“Mijn werkdruk lag heel hoog. Ik was onzeker over mijn handelen en prikkelbaar wanneer dingen niet naar mijn zin verliepen. Daardoor werd ik ongelukkig en met twee jonge kinderen kwam ik in een routine terecht waarbij ik mezelf uit het oog verloor. Ik wist dat ik hier iets aan moest doen. Dat heb ik gelukkig gedaan. Het eerste contact met Angelique verliep dan ook al heel prettig. De gesprekken waren fijn en toegankelijk en ik merkte dat ze tussen de regels door ‘hoort’ wat je nodig hebt.”

Naar de toekomst kijken

“Ik heb ontzettend veel tips gekregen en door de gesprekken werd ik me bewust waarom ik op een bepaalde manier dacht en handelde. Soms was het confronterend, maar toch ging ik iedere keer blij naar huis. Ik heb het gehele traject als overweldigend ervaren. Mijn karakter is uitgelicht en ik kon het dan ook goed herkennen. Ik heb mezelf weer leren kennen en dat was voor mij heel belangrijk om verder te komen in het proces. Binnen enkele maanden stond ik zoveel sterker in mijn schoenen. Door de ‘ruimte’ in mijn hoofd, kan ik weer naar de toekomst kijken en plannen maken”

Fysieke training

“De individuele aanpak maakt dit traject zo uniek. Tussen de trainingen door kreeg ik tijd om het aangeleerde te oefenen en te evalueren. Bovendien werden mijn valkuilen fysiek getraind met behulp van een personal trainer. Dat heeft me geleerd beter naar mijn lichaam te luisteren, grenzen aan te geven en assertiever te zijn.”

Direct naar Persoonlijk leiderschap