Bewegen op karakter

De cursus Bewegen op Karakter wordt gegeven op 3 oktober, 4 oktober, 31 oktober en 1 november 2022. Je kunt je hier aanmelden. Deze training is bedoeld voor fysiotherapeuten, personal trainers, fitness instructeur of leefstijl coaches.

Motiveren op karakter

De masterclass Motiveren op karakter leidt je op tot Karakter Consultant en start op 14 november 2022. De tweede lesdag is op 15 november, de derde lesdag is op 12 december 2022 en de vierde lesdag 13 december 2022. Je kunt je nu al aanmelden. Na je aanmelding volgt een intake n.a.v. een karakterscan en een IWAM-scan. Deze training is gericht op ondernemers, leidinggevende en HR-managers en/of recruiters. Lees hier voor meer informatie.

Persoonlijke ontwikkeling op karakter 6 december 2022

De training Persoonlijk ontwikkeling op karakter wordt gegeven op 6 december 2022. Je kunt je nu al aanmelden. Vooraf aan de training maak je een basis karakterscan die je gebruikt in de training om jezelf nog beter te leren kennen. Als extra ontvang je een 7-weekse online training. Lees hier meer over de training Persoonlijk ontwikkeling op karakter.

Persoonlijke ontwikkeling op karakter op 17 oktober 2022

De training Persoonlijk ontwikkeling op karakter wordt gegeven op 17 oktober 2022. Je kunt je nu al aanmelden. Vooraf aan de training maak je een basis karakterscan die je gebruikt in de training om jezelf nog beter te leren kennen. Als extra ontvang je een 7-weekse online training. Lees hier meer over de training Persoonlijk ontwikkeling op karakter.

Persoonlijke ontwikkeling op karakter 16 september

De training Persoonlijk ontwikkeling op karakter wordt gegeven op 16 september 2022. Je kunt je nu al aanmelden. Vooraf aan de training maak je een basis karakterscan die je gebruikt in de training om jezelf nog beter te leren kennen. Als extra ontvang je een 7-weekse online training. Lees hier meer over de training Persoonlijk ontwikkeling op karakter.

Persoonlijke ontwikkeling op karakter

De training Persoonlijk ontwikkeling op karakter wordt gegeven op 13 juni 2022. Je kunt je nu al aanmelden. Vooraf aan de training maak je een basis karakterscan die je gebruikt in de training om jezelf nog beter te leren kennen. Als extra ontvang je een 7-weekse online training. Lees hier meer over de training Persoonlijk ontwikkeling op karakter. De eerstvolgende training zal plaatsvinden op 13 juni 2022.