Irene van Gameren heeft al ruim 15 jaar ervaring als het gaat om communicatie. Als adviseur, projectmanager, trainer en coach. Irene is zeer ervaren op het gebied van de iWAM-vragenlijst maar blijft altijd op zoek naar extra inzicht, kennis en tools en die vond ze bij de KarakterFaculteit.

Verbinding

“Afgelopen herfst ben ik de training Karakter Consultancy bij de KarakterFaculteit gaan volgen. Om mijn werk naar professionals en organisaties toe nog completer en meer onderscheidend te maken, vond ik het zeer nuttig om de onbewuste voorkeursstijlen voor houding en gedrag in het werk te koppelen met de kracht van karakter. Hoe raakt iemand gemotiveerd in zijn werk in een specifieke context? Een karakter gaat verder dan de die context. Ik wilde graag weten hoe ik deze twee zou kunnen verbinden.”

Trainingen door experts

“De training start met het ‘zelf doorleven’. Alleen op die manier kun je aan de slag gaan met een ander. Dat is zeker ook mijn motto. De reden dat ik voor de KarakterFaculteit heb gekozen, heeft te maken met de trainers. Angelique en Mireille van de KarakterFaculteit houden de supervisie en begeleiding en nodigen ook gasttrainers uit die hun expertise graag delen. Ik vind het belangrijk om een training te volgen van degene die een theorie bedacht heeft. Zo eigenwijs ben ik dan ook wel weer.”

Pittige training

“De training Karakter Consultancy is pittig en ik merkte dat ik voorsprong had, omdat ik al helemaal thuis was in de wereld van iWAM. De training vraagt behoorlijk wat van je, wat karakter en inzet betreft én zeker ook van je capaciteiten. Na een vierdaagse opleiding sluit je de training af met een praktisch tentamen. Heb je deze goed afgerond dat mag je jezelf Karakter Consultant noemen. Voor mij betekent het dat ik professionals en organisaties nog gerichter kan adviseren en begeleiden.”

Direct naar Karakter Consultancy