Corona helpdesk; belangeloos antwoorden voor ondernemers

Helaas is de aanleiding minder, maar wellicht is dit een leuke kans voor jou als ondernemer.

Het zijn zorgelijke en onrustige tijden voor iedereen. En dat geldt zeker voor ondernemers. Door het coronavirus worden bedrijven voor grote uitdagingen gesteld. Groter en langduriger dan velen van ons eerder hebben meegemaakt. Als ondernemer worstel je nu met vraagstukken met betrekking tot personeel en de inrichting van de organisatie. Dat is zowel bij KarakterFaculteit en jou als ondernemer en al je relaties nu niet anders.

Omdat de partners van de corona helpdesk, merken dat veel bedrijven met dezelfde vraagstukken zitten, hebben zij met een aantal ondernemers uit de regio de handen ineengeslagen en samen besloten ondernemers volledig belangeloos te gaan ondersteunen in deze moeilijke en onzekere periode.

Corona helpdesk

Daarom willen we met elkaar de Corona helpdesk bij jou en andere ondernemers onder de aandacht brengen. Klik op deze link, https://ondernemersvoorelkaar.nu/KarakterFaculteit/ , dan kom je op de website waarbij je direct ziet welke partners zijn aangesloten. Als KarakterFaculteit steunen wij dit initiatief en is er de mogelijkheid om ook bij ons je hulpvraag neer te leggen rondom mentale en fysieke ondersteuning van ondernemers en werknemers.

In drie muisklikken kom je op een helpdesk voor jezelf en je relaties, waarbij alle partners de volledige afhandeling van de hulpvraag voor rekening nemen. Daar waar mogelijk worden alle vragen tijdens de corona crisis kosteloos behandeld. Wellicht ook een mooie kans om in deze toch al zo moeilijk tijd onafhankelijk informatie in te winnen over de stappen die je nu kunt ondernemen voor in de toekomst.

Als je op onderstaand logo klikt dan zie je de website.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *