Een sportieve en vooral leuke en leerzame ervaring, dat is zoals Edwin Wennekers (Konings & Meeuwissen Accountants en Adviseurs), de training ‘golf op karakter’ van de KarakterFaculteit heeft ervaren. “En dat je er dan ook nog veel aan hebt in je werk en zélfs daarbuiten, is helemaal mooi meegenomen!”

Bewustwording en inzicht in anderen

Edwin heeft de training ‘golf op karakter’ gewonnen tijdens een écht golftoernooi. Golfen kan Edwin dus prima, maar de training van de KarakterFaculteit is van een heel ander kaliber, je hoeft er namelijk absoluut niet voor te kunnen golfen…
“Onder leiding van een echte golfprofessional en de dames van de KarakterFaculteit, begon ik samen met collega’s nieuwsgierig en met veel energie aan deze training.”
Met de vraag welk doel hij vooraf had is hij heel duidelijk: “Bewustwording van mezelf, maar vooral ook inzicht in anderen, zodat ik collega’s op de juiste manier kan benaderen en zij mij, zodat we samen het maximale kunnen bereiken.”

Wat ze zeggen is zo raak!

“Tijdens de training observeren Angelique en Mireille de deelnemers heel scherp en stellen zij de juiste vragen. Knap om te zien hoe zij tijdens het sporten, karakters kunnen uitlezen en daarbij op een ontspannen manier tips en tricks geven. Wat ze zeggen is zo raak!
Natuurlijk weten de meeste mensen hoe hun karakter in elkaar zit, maar vooral het leren van de karakters van anderen en hoe je daar mee om moet gaan om het beste uit iedereen te halen, is het belangrijkste wat je uit deze training haalt.
Na deze dag weet je beter hoe je mensen moet benaderen en welke input je moet geven om de juiste output te krijgen. Aan de voorkant heb ik ook tegen mijn collega’s gezegd dat je het niet fout kunt doen, een karakter is niet goed of fout, maar je kunt elkaar juist op gedrag attenderen.”

Een aanrader!

“Naast dat het een geweldige dag was, raad ik deze training iedereen aan. Teams en andere leidinggevenden kunnen hier wel degelijk hun voordeel uit halen. De training creëert situaties die vergelijkbaar zijn met échte werksituaties. Ik kan de training golfen op karakter van harte aanbevelen.”

Direct naar Golf op karakter