Druk, druk, druk. Linda had altijd het gevoel dat ze achter de feiten aan liep. Samen met haar compagnon besloot ze om daar iets aan te gaan doen. Daarnaast vonden ze het heel belangrijk om te kijken hoe ze hun bedrijf nog beter zouden kunnen leiden. Al snel kwamen ze terecht bij de KarakterFaculteit. Dat heeft zijn vruchten zeker afgeworpen.

Met mezelf geconfronteerd

“De training Kerngezond Bedrijf heb ik als zeer positief ervaren. Angelique en Mireille van de KarakterFaculteit hebben de gave om na iedere vraag wéér een goede vraag te stellen. Antwoorden als ‘ja maar’, daar nemen zij geen genoegen mee. Ik merkte dat ik mezelf heel vaak aan het verdedigen was, maar daar kwam ik niet mee weg. Iedere keer wanneer ze door vroegen, dacht ik verrek… dát doe ik dus. Ik werd écht met mezelf geconfronteerd. Angelique en Mireille verstaan de kunst om mij te raken.”

Letterlijk voelen

“In een sportieve setting zijn we aan de slag gegaan met onze karakters. Het mooiste voorbeeld is toch wel een oefening met een touw. Ik kreeg een touw om mijn middel en daarbij werden vragen gesteld over doelen die ik had en hoe ik deze wilde bereiken. Iedere keer als ik niet duidelijk genoeg was over die doelen, werd ik letterlijk teruggetrokken. Dat vond ik heel irritant. Met deze oefening heb ik geleerd om het doel van a t/m z te benoemen, duidelijk te zijn en geen aannames te doen. Omdat ik het zo letterlijk voelde, vergeet ik deze training nooit meer. Ik heb handvatten gekregen en ben er mee aan de slag gegaan. Dit is slechts een oefening die ik als voorbeeld geef, maar ik kan er zeker meer benoemen. Ze helpen me iedere dag weer met het maken van bewuste keuzes.”

Mensen in beweging krijgen

“Bij de meeste trainingen die ik gevolgd heb, was ik na twee maanden alles compleet vergeten en viel terug in mijn oude patroon. Deze training is zo intensief geweest, dat ik het nu heel gemakkelijk terug kan halen en het dus ook met regelmaat toepas. Ik heb heel veel geleerd en merk dat ik mensen zowel zakelijk als privé meer in beweging kan krijgen.”

Direct naar kerngezond bedrijf